Vi udføre og rådgiver i alt indenfor Ventilations montage, Bolig ventilation, Genvex Ventilation, Varmeflytning til privat og erhverv.   

Med mere end 15 års erfaring inden for faget kombineret med den nyeste know-how og teknologi, kan vi tilbyde vore kunder en optimal løsning i forbindelse med alle former for monterings- og reparationsarbejde på ventilationsanlæg og udsugning.

Vores kundekreds er siden opstarten vokset betydeligt og består i dag af såvel private som offentlige virksomheder, boligforeninger, industrien, landbruget samt private husstande i hele Danmark. Vi sætter en stor ære i at yde en særdeles god service og kvalitet i hele forløbet og dermed efterlade et godt indtryk.

Vi er en mindre virksomhed uden stor administration og består pt. af fire personer med en bred erfaring og supplerende kompetencer. Vi arbejder primært som underleverandør og har allerede et godt perspektivrigt samarbejde med flere større aktører indenfor vor branche. Dette kommer i stor udstrækning vore kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet i det daglige.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk